Asbestverwijdering

Asbest saneren

Gaat u een schuur of pand slopen waarin asbest op het dak is verwerkt? AB Werkt is dan voor u de partij als het gaat om asbestsanering. Door onze flexibele inzet, goed opgeleide medewerkers, uitstekende service en kwaliteit bent u gegarandeerd van een snelle en correcte afhandeling voor de sloop van het dak en het verwijderen van het asbest.

"Het gaat niet altijd om de goedkoopste, het gaat ook om goede samenwerking en de degelijkheid van werken natuurlijk; dat is het belangrijkste"
Hub Gerrekens
Pluimveehouderij Reijmerstok

AB Werkt is van oudsher een personeelsvoorziener voor de agrarische sector. Omdat er al werd ondersteund met de sloop van stallen, was het logische vervolg dat AB Werkt ook gevraagd werd om de asbestsanering te verzorgen. Inmiddels beperkt AB zich niet alleen maar tot de agrarische sector, maar is een professionele partner voor iedereen die met asbestsanering te maken krijgt. Snel, veilig en tegen gunstige voorwaarden.

"We zijn zeer tevreden over AB Werkt Asbestsanering. We doen al jarenlang zaken met elkaar. Ze komen goed hun afspraken na."
Geert van den Beuken
Beuken bouwbedrijf Maasbree

Het werkgebied van AB Werkt bestrijkt heel Zuidoost-Nederland. In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld na een brand, zijn wij uiteraard direct inzetbaar.

Neem contact op met Guido Kremer voor een gesprek of vrijblijvende scherpe offerte. Bel 0475 -35 20 30 of maak gebruik van ons contactformulier.

AB Werkt Asbestsanering in beeld

Bekijk hier onze bedrijfsfilm en kom erachter wat AB Werkt Asbestsanering voor jou kan betekenen.