Asbestverwijdering

Asbest saneren

Gaat u een schuur of pand slopen waarin asbest op het dak is verwerkt? AB Werkt is dan voor u de partij als het gaat om asbestsanering. Door onze flexibele inzet, goed opgeleide medewerkers, uitstekende service en kwaliteit bent u gegarandeerd van een snelle en correcte afhandeling. Wij helpen u met de sloop van uw dak en verwijderen het asbest vakkundig. 

AB Werkt is van oudsher een personeelsvoorziener voor de agrarische sector. Sinds de jaren ’80 worden er in de sector veel stallen gesloopt waar asbest in is verwerkt. Omdat AB ondersteunt met de sloop van de stallen, was het logische vervolg dat AB Werkt ook gevraagd werd om de asbestsanering te verzorgen. Inmiddels beperkt AB zich niet alleen maar tot de agrarische sector, maar is een professionele partner voor iedereen die met asbestsanering te maken krijgt. Snel, veilig en tegen gunstige voorwaarden.

Het werkgebied van AB Werkt bestrijkt heel Zuidoost-Nederland. Wij kunnen snel en flexibel op uw vraag reageren. In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld na een brand, zijn wij uiteraard direct inzetbaar. Zeker zo belangrijk is onze gunstige prijsstelling. Hebt u sloopplannen en vermoedt u dat er op wu dak asbest aanwezig is, dan is AB Werkt uw aanspreekpunt!

Hebt u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Guido Kremer voor een gesprek of vrijblijvende scherpe offerte. Bel 0475 -35 20 30 of mail asbest@ab-werkt.nl